且看無綫電視對付異見者的手段

youtube-savepropercantonese

廣告

7 關於 “且看無綫電視對付異見者的手段” 的評論

  1. 香江白丁

    何文匯對批評者猶充耳不聞,不意無綫電視台既無知又缺胸襟,可惡。
    在下先在此聲援一下,若有能效力之處,定當義不容辭。

  2. speakcantonese 文章作者

    電視台以「版權」此一無敵理由,令Youtube剷去我上傳那些不過五秒十秒的「侵權」影片,與何文匯以「正讀」這個無敵理由,要人跟從他的一套發音,何其相似。適逢新舊歲之交,學生事務覊纏,無綫送來此一新春賀禮,如何應對,還得待工事稍緩,再行籌謀。目前唯有按兵不動。前輩聲援,晚輩先行謝過。

  3. Scorpio

    YouTube automatically sends a form letter whenever someone complains. You should respond and claim that including this brief snippet of TVB’s material is fair use under the copyright law, for the purpose of commenting and critique. This will force a human at YouTube to review your counter-claim. Sometimes they will agree with you and dismiss the complaint. It also helps if your video clearly labels the snippets as owned by TVB.

  4. chan

    支持無線,對付此網網主之流不停亂侮辱異見者,識少少扮代表,就應以其人之道還治其人之身!

發表迴響

在下方填入你的資料或按右方圖示以社群網站登入:

WordPress.com Logo

您的留言將使用 WordPress.com 帳號。 登出 / 變更 )

Twitter picture

您的留言將使用 Twitter 帳號。 登出 / 變更 )

Facebook照片

您的留言將使用 Facebook 帳號。 登出 / 變更 )

Google+ photo

您的留言將使用 Google+ 帳號。 登出 / 變更 )

連結到 %s